ORIENTALI - STREETFOOD BAR

Recentreview


4 stars out of 232 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Orientali - Streetfood Bar. Want to know more? Find out more.

3 Sep 2022 at 11:22 Heerlijke en grote porties! Hier bestellen we terug!
17 Aug 2022 at 22:01 Meer dan een uur moeten wachten waar eerst 40 minuten stond. De bezorgtijd werd steeds minder maar versprong dan na een tijdje weer naar het dubbele van de tijd of de tijd ging niet verder naar beneden. Pad Thai was wel zeer lekker, maar lauw.
15 Jul 2022 at 10:47 Ik heb lekker gegeten, maar er mochten voor mij toch meer groentjes in de vegetarische pad Thai zitten. De banaanloempia's zijn echt een aanrader!
11 Jul 2022 at 18:30 Zeer lekker en smaakvol, maar naar mijn idee toch een kleine portie voor die prijs.
30 May 2022 at 12:54 Lekker en gevarieerd gegeten en snelle bezorging.
28 Feb 2022 at 8:29 Zalig gegeten! Prima portie en zeer smaakvol. Bezorging duurde wat lang, maar absoluut waard.
14 Feb 2022 at 21:01 Took extremely long for the food to arrive cold. The pad thai was however somewhat tasty after heating it up in a pan, though I could’ve cooked it myself.
13 Feb 2022 at 13:11 The portions were quite small.
6 Jan 2022 at 14:57 It was extremely friendly that they called to confirm the allergy information! I was surprised with the "big size" of the dish as it was "normal", but flavor and food were delicious
1 Dec 2021 at 11:21 Ik ontving niet mijn volledige bestelling, één van de voorgerechten ontbrak. Het eten was lauw en eersder smaakloos. Niet voor herhaling vatbaar!
29 Sep 2021 at 18:18 Vlotte bezorging. De curry was niet slecht maar al veel betere gegeten.
24 Aug 2021 at 20:27 Pad Thai was okay but unfortunately the rest of the order was mixed up. I got the order without any additional sauces and the soya sauce which shouldn’t even be there was already open and left with 1/4 of the capacity which is kinda gross.