ORIENTALI - STREETFOOD BAR

ORIENTALI - STREETFOOD BAR Orientali

order food online

Recentreview


4 stars out of 171 reviews
29 Sep 2020 at 10:04 Portie was te klein.
20 Sep 2020 at 21:21 Waar blijven mijn loempia’s? Wel lekker wat we wel gekregen hebben
1 Sep 2020 at 20:09 Niet meer zo lekker als vroeger
20 Jul 2020 at 20:26 Pad Thai droge kip. Curry beviel me niet slappe noodles en overal weinig smaak. Duur voor wat je krijgt. Loempia’s waren wel oké
22 May 2020 at 10:41 K-pop donburi besteld, amai dat was insane lekker! Nog nooit teleurgesteld geweest over het eten hier behalve dat hun schotels de rit vaak niet overleven...
7 May 2020 at 23:58 Excellent food, however the paper bag tore when I took it out of the deliverer’s bag because sauce had leaked through, so the paper bag tore spilling sauce all over the deliverer’s bag. Brilliant food nonetheless.
4 May 2020 at 16:34 Enorm lekker maar de porties mochten groter (pad Thai en crispy chicken met rijst). Toen ik enkele jaren geleden bestelde kreeg ik voor hetzelfde geld een véél grotere portie. Ofwel werken met small en large ipv met extra’s te werken.
30 Apr 2020 at 0:50 Pad thai was basic maar lekker! (De kip was wel heel droog) Het menu met krokante kip was minder, ondermaats in kwaliteit voor de prijs die je betaald. De kip zelf + loempia’s waren lekker maar de rest was niet zo mijn ding.
21 Apr 2020 at 19:23 Niet zo als verwacht.
19 Apr 2020 at 21:35 Blikken drank zaten volledig onder een vorm van purree. Eten zelf was niet lekker genoeg voor de prijs. Chocoladebrowny niet nemen... blok beton met chocoladesmaak