ORIENTALI - STREETFOOD BAR

ORIENTALI - STREETFOOD BAR Orientali

order food online

Recentreview


4 stars out of 164 reviews
22 May 2020 at 10:41 K-pop donburi besteld, amai dat was insane lekker! Nog nooit teleurgesteld geweest over het eten hier behalve dat hun schotels de rit vaak niet overleven...
7 May 2020 at 23:58 Excellent food, however the paper bag tore when I took it out of the deliverer’s bag because sauce had leaked through, so the paper bag tore spilling sauce all over the deliverer’s bag. Brilliant food nonetheless.
4 May 2020 at 16:34 Enorm lekker maar de porties mochten groter (pad Thai en crispy chicken met rijst). Toen ik enkele jaren geleden bestelde kreeg ik voor hetzelfde geld een véél grotere portie. Ofwel werken met small en large ipv met extra’s te werken.
30 Apr 2020 at 0:50 Pad thai was basic maar lekker! (De kip was wel heel droog) Het menu met krokante kip was minder, ondermaats in kwaliteit voor de prijs die je betaald. De kip zelf + loempia’s waren lekker maar de rest was niet zo mijn ding.
21 Apr 2020 at 19:23 Niet zo als verwacht.
19 Apr 2020 at 21:35 Blikken drank zaten volledig onder een vorm van purree. Eten zelf was niet lekker genoeg voor de prijs. Chocoladebrowny niet nemen... blok beton met chocoladesmaak
26 Mar 2020 at 20:17 Er was vanalles uitgelopen - dus niet alleen was eten daardoor minder maar ook verschillende plekken op tapijt
12 Mar 2020 at 22:51 Klein beetje teleurgesteld van mijn groene curry kip, ik proefde en zag de curry niet op mijn kip, anders wel ok menuutje de curry
4 Mar 2020 at 21:19 Lekkere donburi en snelle bezorging!